Viden

VIDEN

Bliv skarp på din forretning

Kvit usikkerheden ved at få styr på detaljerne


Alt for mange når ikke deres mål, fordi de springer over hvor gærdet er lavest, når det gælder de (for nogle) kedelige detaljer.


Det kan være mere spændende at udvikle på dine idéer og fortælle om dem til venner og familie. Men der er høj risiko for, at du ikke får skabt en professionel forretning, som du kan leve af, hvis du ikke får styr på dit marked, dine kunder, dine konkurrenter og dermed ved, hvordan du adskiller dig i markedet, og opfylder dine kunders krav og behov.  


Få hjælp til, en gang for alle, at få stillet skarpt på disse detaljer, så du kan begynde at få succes med din virksomhed.

Business Sparring

Stil skarpt på dit forretningsgrundlag


Få styr på dine kerneydelser/produkter, kunder, konkurrenter, markedsmuligheder og ikke mindst din forretningsmodel og prisstruktur.


Med Business Sparring, kommer vi hele vejen omkring din virksomhed, udbytte for dine kunder, dine unique selling points, dine konkurrenter, din markedsførings- og salgsstrategi og din prisstruktur, så du til sidst står med et klart billede af din virksomhed og en plan for, hvordan du skal lykkes med den.


Pris kr.: 3.995,- (ekskl. moms)

Gratis afklaringssamtale


Hvis du er i tvivl om, hvorvidt det kan hjælpe dig i din forretning, så bestil en gratis og uforpligtende afklaringssamtale, hvor vi vender din nuværende situation og ser på dine muligheder og udfordringer.


Måske er det, det rigtige skub for dig, til at komme videre.

FÅ TIPS & VÆRKTØJER 

Tilmeld dig vores mailliste