Action

ACTION

Ingen resultater uden action

Skab målbare resultater med din viden og din power 


Lær at bruge din tid helt optimalt og dele den op i intensive arbejdstimer, med fokus på de helt rigtige opgaver, for at du kan nå dine mål. Pris kr.: 1.295 ekskl. moms.


Power Hour er for dig, der er klar til at yde en indsats for at nå dine mål og for dig, der har brug for hjælp til at få identificeret og struktureret dine vigtigste opgaver. 

Book Coaching


Du ved hvad du vil og kan!

Du ved præcist hvad du vil opnå!

Du har brug for en sparringspartner, som ikke lader dig slippe udenom, når dine svage sider prøver at overtage!

Gratis afklaringssamtale


Du er usikker på, hvad du vil opnå.

Du mangler overblik, struktur og retning og har brug for en sparringspartner, som kan hjælpe dig med at klarlægge dine mål og opgaver for dig. 

Power Hour

Få maksimalt udbytte af en times intensivt arbejde


Lær at bruge din tid helt optimalt og dele den op i intensive arbejdstimer, med fokus på de helt rigtige opgaver, for at du kan nå dine mål. Med en Power Hour Coaching session får du tingene sat i system. Vi følger dig de første 3 dage, så du får det gjort!


Power Hour er for dig, der er klar til at yde en indsats for at nå dine mål og for dig, der har brug for hjælp til at få identificeret og struktureret dine vigtigste opgaver. 


Pris kr.: 1.295,- (ekskl. moms)

Blitz Coaching

Få fyldt kalenderen med spændende aftaler


Få succes med at fylde din kalender, når du kontakter potentielle kunder og mulige  samarbejdspartnere. Efter en indledende Blitz Coaching kan du være med i vores online fællesskab, hvor vi blitzer sammen, så opgaven bliver spændende og du får det gjort. 


For dig, der har brug for at få flere kunder!


Pris kr.: 1.795,- (ekskl. moms)

FÅ TIPS & VÆRKTØJER 

Tilmeld dig vores mailliste