Referencer

Referencer

Her kan du finde nogle af de erfaringer andre har gjort sig


Vi arbejder primært med coaching, sparring og networking. For de fleste af vores kunder gælder det, at de ønsker at arbejde med personlig udvikling og udvikling af deres virksomheder eller karrieremæssige muligheder.


Business Coaching

Lone Friis Pedersen Bogholderiet, Ønskebørn


"Jeg har nydt rent personligt, at have snakken og den sparring der har været.


Vi har sammen drøftet de bolde, jeg har kastet op, men det er mig selv der har ”grebet” dem, der både var værd at gribe, samt nødvendige.


Jeg er glad for, at jeg valgte dig som coach, og det har indfriet mine forventninger".


Networking og mødeledelse

Jan Brøgger, Partner, GLOBAL-Network


"Ulla har fungeret som mødeleder for GLOBAL-Network i Haderslev, hvor hun dels har vist en god mødeledelse samt at hun kan skabe netværk der ikke kun giver hende men også andre nye muligheder".


Udvikling af virksomhed og personale

Ruth Lorenzen, Indehaver, Klægager - Den Gamle Digegreves Gård


"Ulla lavede både individuelle og overordnede forløb, gav os opgaver, fulgte op og evaluerede. Hun deltog desuden i forskellige sammenhænge som observatør med afrapportering til os. Vi afsluttede forløbet med en kursusdag i Ullas virksomhed.


Hvad vi, medarbejderne og virksomheden opnåede, tror jeg er en langtidseffekt. Nu, to år efter, kan vi konstatere, at nye tiltag, som vi fik afprøvet er holdbare".


Salg, canvas og coaching

Janni Thomsen, Projektleder, Hjerteblod & Bundlinje


"Ulla forstod opgaven med det samme, og overgik vores forventninger og målsætning med en usædvanlig lethed. Vores første mål var at få 20 deltagere til vores projekt. Ulla skaffede lidt over 60.


Vi valgte derfor også at inddrage Ulla som sparringspartner i projektet og hun fungerede som en fantastisk coach- og sparringspartner gennem hele forløbet."


Business coaching

Maria Schondelmeier, Privat


"Så begyndte et 8 måneder langt forløb (10 møder) som i den grad vendte op og ned på mit liv. Og resultatet blev et helt andet end jeg havde forventet.


Ulla er virkelig dygtig til at se ting fra mange sider og positivt presse en lige til stregen og lidt over. Mine lektier fra gang til gang har været grænseoverskridende, sjove, svære, opløftende og en masse indimellem. Hun har været en kæmpe støtte undervejs og stor inspiration.


Jeg har fra første møde følt mig helt tryg og Ulla fandt lynhurtigt ud af hvilke metoder der virkede bedst for mig".

   

FÅ TIPS & VÆRKTØJER 

Tilmeld dig vores mailliste